Webconcepting

Uw idee naar een uitgewerkt concept

User experience en design

Uw gebruikers krijgen de beste ervaring!

Web ontwikkeling

Ons ontwikkelteam maakt uw wens 1-op-1

Webconcepting

Wij hebben ruime ervaring en expertise op het gebied van web concepting. U heeft een idee wat u wilt, of u heeft klanten die vragen naar een specifieke oplossing. Wanneer bij u een vraag ontstaat kunnen wij u helpen deze vraag om te zetten in een concreet concept. Wij stellen de juiste vragen, gaan naar de stakeholders en onderzoeken de markt waar nodig. We laten u zien welke impact het uiteindelijke product in de praktijk kan hebben en kijken samen met u hoe het concept gerealiseerd kan worden.

Brainstorming

In gezamenlijke brainstormsessies komen we er achter wat uw ultieme droom is. Door creatief te kijken naar alle mogelijkheden exploreren we de oplossingen die de wens kunnen vervullen.

Consultancy

Door onze ervaring met honderden websites en systemen weten wij waar de mogelijkheden en pijnpunten liggen wat betreft web-oplossingen. Wij hebben de expertise in huis om uw bestaande concept- en/of ontwikkelteam te ondersteunen.

Presentatie

Bent u op zoek naar een investeerder of moet u mensen binnen uw organisatie overtuigen van uw concept? Wij kunnen u helpen het concept zo sterk mogelijk over te brengen om tot een volgende stap te komen. Dit kan op veel manieren, van presentaties tot prototypes waarmee u duidelijke waarde kunt laten zien.

Strategie

Elk web product heeft een duidelijk doel. Dit doel maakt deel uit van een duidelijke strategie. Wij zijn goed in het vertalen van uw bestaande offline strategie naar een online strategie die daarbij aansluit. Hierbij werken wij samen met partners in online marketing en branding.

User-experience en design

Het is belangrijk dat uw gebruikers de beste ervaring hebben wanneer ze uw website of applicatie gebruiken. Onze expertise op het gebied van user experience design is hierin zeer waardevol. Wij begrijpen de gebruiker, testen verschillende interactiemodellen en zorgen dat het gebruik soepel verloopt. Doormiddel van een geoptimaliseerde gebruikerservaring kunt u uw doelgroep perfect bereiken en voegen wij nog meer waarde toe aan uw weboplossingen.

User Experience Design

Hoe mooi of slim een systeem of platform ook is, de bruikbaarheid is de sleutel voor succes. Als de volledige functionaliteit beschreven is moet deze gemakkelijk te gebruiken zijn. Wij brengen de weg die een gebruiker aflegt binnen het systeem in kaart in user journeys, user stories en de bijbehorende wireframes.

Grafische User Interface

Functionaliteit en user experience zorgt voor een fijn en compleet systeem in het gebruik. De Grafische User Interface (GUI of UI) is een laag daarboven die het systeem mooi maakt. De designers van Less or More kunnen ervoor zorgen dat de UI aansluit bij uw bestaande huisstijl. Uiteraard zijn al onze ontwerpen responsive en volgens de meest recente technieken en standaarden.

UX auditing

U heeft een bestaande website of applicatie maar u ziet dat bezoekers/gebruikers niet optimaal aan de slag gaan met wat uw website of applicatie te bieden heeft. Bezoekers van uw website bekijken bijvoorbeeld niet de items & topics die voor u en voor hen juist zo interessant en/of belangrijk zijn, of zij verlaten uw website voortijdig. Gebruikers van uw applicatie klagen bijvoorbeeld over de gebruiksvriendelijkheid of over de tijd die het kost om een taak uit te kunnen voeren. Wij kunnen uw systeem doorlopen, gebruikersonderzoek doen en naast uw strategie leggen om tot een advies te komen voor toekomstige aanpassingen.

UI Patterns

Het komt voor dat u meerdere partijen verschillende software laat ontwikkelen want eenheid in stijl wilt u behouden. Less or More stelt voor u een UI pattern op. Dit is een waardevol en kostenbesparend document waarin de meest gebruikte visuele elementen die in uw software gebruikt worden, worden gedefinieerd. Het document stelt elke ontwikkelaar vervolgens in staat om snel en precies te kunnen zien welke lettertypes, welke kleuren, regelafstanden en elementen u gebruikt.

Web ontwikkeling

Wij maken websites, webshops en webapplicaties op maat. Dat wil zeggen dat wij uw specifieke wensen kunnen omzetten in een totaaloplossing. Maakt u ook gebruik van andere systemen? Dan koppelen wij uw systemen via bestaande koppelingen, of via door ons gebouwde koppelingen, aan het nieuwe systeem zodat u alle informatie op één plaats kunt beheren.

WordPress

Wordpress is het meest gebruikte Content Management System voor websites en webshops. Met WordPress wordt uw website SEO vriendelijk en responsive opgezet en kunt u snel en eenvoudig uw content beheren. Daarnaast zijn wij in staat om eigen thema’s en plugins te bouwen, zodat de visuele stijl overeenkomt met die van uw bedrijf en alle functionaliteit aanwezig is die u verlangt.

Automatisering en API’s

Niet alle weboplossingen hoeven publiekelijk beschikbaar te zijn. Wij helpen u ook uw processen te automatiseren. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het omzetten van ingewikkelde Excel bestanden naar gebruiksvriendelijke online systemen, die door meerdere werknemers tegelijk gebruikt kan worden. Ook creëren wij API’s en andere koppelingen om systemen met uw weboplossing te laten communiceren.

Prototyping

Een innovatieve oplossing is nooit de eerste keer helemaal goed. Daarom is het handig om in een iteratief proces prototypes te ontwikkelen waarmee u specifieke onderdelen van het systeem kunt testen bij uw doelgroep. Wij verzorgen, naast de conceptontwikkeling en designs, ook de technische prototypes die u intern of bij investeerders kunt presenteren.

Onderhoud en hosting

Wanneer u een weboplossing door ons laat bouwen laten we u niet in de steek wanneer we het gewenste resultaat opleveren. U wilt het systeem goed onderhouden en veilig zien en nieuwe functionaliteiten kunnen toevoegen. We zien onszelf graag als uw partner op het web en kijken graag naar de mogelijkheden om uw oplossing naar een hoger plan te tillen. Daarnaast bieden wij voor onze klanten veilige, snelle en gemonitorde cloud webhosting aan, waardoor de oplossing in een optimale omgeving aangeboden wordt aan de eindgebruiker.

Jochem van Kapel

Meer weten?

Neem contact op met Jochem van Kapel
Stuur mail