User Interface Designer

Aan de slag voor Eindhovens beste webbureau? Ben je een ambitieuze UI designer die graag aan (hele) grote projecten voor (hele) grote namen werkt? Dan zouden we zo maar eens op zoek naar jou kunnen zijn.

Wireframe UI Design

Less or More?

— Wie zijn wij?

We zijn een relatief jong bureau dat zich bezighoudt met online innovatie. We begeleiden — en zijn onderdeel van — innovatietrajecten waarin online maatwerkapplicaties worden ontworpen en ontwikkeld.

Wij geloven dat elk innovatieproces een ontwerpproces is. Het start met een idee over de toekomst en aannames over hoe deze toekomst er uit komt te zien. Aan ons als ontwerpers de taak deze aannames om te zetten in gevalideerde feiten, en deze feiten om te zetten in gebruiksvriendelijke systemen.

Dit doen we voor lokale bedrijven, maar ook voor de grote namen in deze wereld.
Bijv. BWM group, Decathlon en Samsung.

De functie

— Wat ga je doen?

Voor 1 van deze grote klanten zijn we bezig met een grote klus. Het team van UX designers dat hieraan werkt heeft versterking nodig. En wel in de vorm van een kundige UI designer.

Als UI designer ben je verantwoordelijk voor de UI en de consistentie van het grootste systeem dat je (wij in ieder geval) ooit ontworpen hebt. Je bent onderdeel van een team van 5 ontwerpers met verschillende disciplines. Dit team is de ontwerpende kracht binnen een groot internationaal project van bijna 200 man.

Enige werkervaring is dan ook nodig om je mannetje — of vrouwtje — te kunnen staan in zo’n groot project. Daarnaast is het ook prettig als je van een sporadisch doordeweeks business-tripje naar bijv Munchen, Madrid of Londen houdt.

*Jouw naam hier*

— Wie ben jij?

Het project en de werkomgeving bieden veel uitdagingen en mogelijkheden. Dit betekent ook dat het vraagt om iemand met ervaring, iemand die snel aan kan sluiten op de huidige gang van zaken. Zowel inhoudelijk als procesmatig.

Heel graag
  • Goed met Sketch
  • Minimaal een aantal jaar ervaring
  • Overzicht van de grote lijnen
  • Liefde voor de details
Gewoon graag
  • Enige UX kennis
  • Geen vliegangst
Zou mooi zijn
  • Front-end affiniteit
  • Een rijbewijs

En nu

— Geinteresseerd?

Wordt je enthousiast van het bovenstaande? Maak ons dan enthousiast door je CV met motivatie te sturen naar jobs@lessormore.nl