WordPress Developer

Aan de slag voor Eindhovens beste webbureau? Werk je graag met WordPress, een leuk team en leuke klanten? Dan zouden we zo maar eens op zoek naar jou kunnen zijn.

Less or More?

— Wie zijn wij?

We zijn een relatief jong bureau dat zich bezighoudt met online innovatie. We begeleiden — en zijn onderdeel van — innovatietrajecten waarin online maatwerkapplicaties worden ontworpen en ontwikkeld.

Wij geloven dat elk innovatieproces een ontwerpproces is. Het start met een idee over de toekomst en aannames over hoe deze toekomst er uit komt te zien. Aan ons als ontwerpers de taak deze aannames om te zetten in gevalideerde feiten, en deze feiten om te zetten in gebruiksvriendelijke systemen.

Deze systemen kunnen maatwerk-applicaties zijn, maar ook (deels) out-of-the-box oplossingen. Onze favoriet? WordPress. Waarom? Omdat het zo ongelooflijk flexibel is.

Wanneer we WordPress inzetten is dit als basis om op verder te ontwikkelen. Dit houdt in dat we eigen thema’s, plugins en API’s ontwikkelen. Want ook wanneer we WordPress inzetten leveren we maatwerk.

De functie

— Wat ga je doen?

En dat is waar we wel wat ondersteuning bij kunnen gebruiken: het inrichten van WordPress als basis en de ontwikkeling van WP maatwerk oppakken en/of aansturen.

Dit houdt in dat je sowieso bezig zal zijn met alles dat WordPress te bieden heeft: De veelgebruikte plugins zoals WooCommerce, WPML, Yoast, etc. Maar ook met meer exotischer en specialistischer plugins. En uiteraard met hooks, actions, front-end, backend, the works.

Naast het gebruiken en aanpassen van bestaande functionaliteiten ben je ook bezig met de ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in de vorm van plugins, API’s, thema’s, etc. In sommige gevallen ontwikkel je deze zelf, in andere gevallen overzie je de ontwikkeling door je nieuwe collega’s.

Naast de ontwikkeling van nieuwe systemen ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van opgeleverde systemen.

Waar je in het begin onder onze Lead WordPress developer valt, is het de bedoeling dat je binnen een jaar op hetzelfde niveau opereert.

*Jouw naam hier*

— Wie ben jij?

Het moge duidelijk zijn dat je goed met WordPress bent. Belangrijker nog, je vindt dit ook heel leuk!

Heel graag
  • 3+ jaar WP ervaring
  • 3+ jaar werkervaring
  • Bekend met alle grote plugins
  • Begrip van User Experience
Gewoon graag
  • PHP kennis
  • HTML/CSS/JS kennis
Zou mooi zijn
  • Eigen thema’s ontwikkeld
  • Eigen plugins ontwikkeld

En nu

— Geinteresseerd?

Wordt je enthousiast van het bovenstaande? Maak ons dan enthousiast door je CV met motivatie te sturen naar jobs@lessormore.nl